top of page

THE
FESTIVAL

Since year
2000

thors hammer.png
Mod nye højder 

Torslunde er en festival med store visioner. Festivalen har udviklet sig fra at være en mindre havefest til et arrangement, der, på sit samlede areal, kan gæste op mod 1000 deltagere. 

I 2019 blev festivalpladsen udvidet, og der blev investeret i et endnu større festivaltelt, der kan rumme de helt store navne. 

TORSLUNDE FESTIVAL.png
TORSLUNDE

Torslunde Festival har eksisteret siden år 2000 og har til formål at afholde en årlig musikfestival for at støtte op om et lokalt musikliv i Ishøj Kommune og omegn. Ishøjs byvåben symboliserer de 3 landsbyer i kommunen, hvoraf Thorshammeren til venstre i byvåbnet repræsenterer Torslunde. Thorslunde betyder nemlig "en offerlund for guden Thor" og var stedet, hvor vores forfædre tilbad den nordiske tordengud tilbage i hedensk tid. Thorslunde staves i dag Torslunde.

Ishøj Kommune.png

HOVEDSPONSOR

FESTIVALPLADSEN

 

Festivalen finder sted på markerne i de landlige omgivelser nær Torslunde landsby. Den indhegnede festivalplads råder over muligheder for køb af mad- og drikke samt festivalens nye festivaltelt.

 

Teltet rummer 2 scener, en bar, borde med siddepladser og masser af plads til dans.

 

  • Udenfor festivalteltet er der et seperat madtelt, foodtrucks, fadølsudskænkning og toiletter med rindende vand.

  • Rundt om indhegningen er der gode parkeringsforhold og overnatningsmuligheder for festivalens gæster på den tilstødende mark. Som campist skal du som udgangspunkt være selvforsynet med strøm.

Stemning 5.jpg
AKTIVITETER

MUSIK

Torslunde sørger for formidabel underholdning på scenerne med både danske og internationale artister. Mellem artisternes optrædener vil festivalens DJ og husorkester holde gang i festen fra den store scene.

Se årets line-up her.

BAR

I festivalteltets velassorterede bar er der lagt vægt på et stort udvalg til små penge – her bliver ingen taget ved næsen med dyre festivalpriser! I baren kan der fås forskellige fadølstyper, vin, drinks og små skarpe. Ny Taastrup Vinhandel leverer vinen, mens DRINX sørger festivalens andre drikkevarer. 

Der er selvfølgelig ingen Torslunde Festival uden Thorshammeren. Derfor kan der selvfølgelig købes søm i baren, så vi kan finde festivalens ægte Thor. 

FOODTRUCKS

Tinas Pølser er tilbage på festivalen og serverer lokal lækker grillmad og pølser i verdensklasse. 

 

Min's Cooking med lækker thaimad. 

 

Bedford Coffee serverer kaffer og sødt til ganen. 

Stemning.jpg
Bar 2.jpg
Set up.jpg
SAMMEN ER VI STÆRKERE

Festivalen involverer et utal af lokale foretagender for at få det hele til at køre rundt. Mange lokale virksomheder gør det muligt for os at booke succesfulde kunstnere og samtidig holde priserne nede, så alle kan være med! Vores samarbejdspartnere kan tjekkes ud nederst på siden

 

Hvert år søger Torslunde Festival sponsorer, der mod eksponering, festivalbilletter, samt mad- og drikkepakker ønsker at bidrage økonomisk til festivalen for at støtte lokalt foreningsliv og få Torslundes visioner til at lykkes

Nyt tiltag:

Det er nu muligt for vores sponsorer/partnere at købe bannere med bestemte placeringer. Bannerne vil sammen med indhegningen af festivalpladsen danne de fysiske rammer for Torslunde Festival. 

Hvis du/I har lyst til at høre mere, så kommer vi gerne forbi til en kop kaffe. Kontakt os gennem nedenstående link.

FESTIVAL FAQS

HA' EN AFSTRESSET FESTIVAL:
FÅ ET OVERBLIK MED VORES OVERSIGT, DER SVARER PÅ DE OFTEST STILLEDE SPØRGSMÅL
bottom of page